Brochure in het Nederlands

Futuroscope Themapark. U weet niet wat u te wachten staat!Beleef in 2017, ter ere van het 30-jarig bestaan van de Futuroscope, fantastische reizen en duik in de leuke, feestelijke en fantastische sfeer van het park!

Treed in de voetstappen van Jules Verne, Futuroscope heeft zijn reis rond de wereld opnieuw uitgedacht. Vlieg aan boord van een ongelooflijke machine met de nieuwe attractie l'Extraordinaire Voyage (de Buitengewone Reis), word een vogelmens en proef van het lichtste gevoel ter wereld.

Ontdek de modernste bioscoopervaring ter wereld in de Kinémax met de IMAX® Laser 4K. En bij het vallen van de nacht deelt u een sprookjesachtige avond met de Forge aux Etoiles de sprookjesachtige aqua show bedacht door het circus Cirque du Soleil (iedere avond, inbegrepen in de prijs van het kaartje).

En nog altijd het ontdekken waard: De Tijdmachine met de Raving Rabbids en Arthur, het Aventure 4D, attracties die beide de THEA award* in ontvangst mochten nemen voor Outstanding Achievement, Dans met de Robots, en ook de Aerobar, een duizelingwekkende ervaring tussen hemel en aarde om samen te delen...

*De prijs werd toegekend door Themed Entertainment Association die professionals uit de attractieparken uit de hele wereld samenbrengt.