Brochure in het Nederlands

Futuroscope Themapark. U weet niet wat u te wachten staat!Dompel je onder in de leuke, futuristische en magische sfeer van Futuroscope, met meer dan 25 originele belevingen voor alle smaken en leeftijden!

Aan boord van een ongelooflijke machine, vliegt u, met de voeten in de lucht, weg met de Extraordinaire Voyage (De Buitengewone Reis), de favoriete attractie van de bezoekers. Proef van het gevoel lichter te zijn dan lucht, en op de grens van werkelijkheid en het
denkbeeldige, ervaart u de mirages van de woestijn, springt u in basejump van wolkenkrabbers van een futuristische stad en maakt u een vlucht over Yellowstone... Bekroond als beste attractie van Europa.

Nieuw, vanaf februari: Deel Het Ruimteavontuur van Thomas PESQUET, dankzij de exclusieve beelden in IMAX® Laser 4K.
Nieuw, vanaf april: Sébastien Loeb Racing Xperience! Stap in de auto van deze beroemde autocoureur,  9 keer Wereldkampioen Rally. Ga zitten in een beweegbare kuipstoel en beleef de sportieve rijstijl dankzij uw helm met virtual reality! Voldoet u als bijrijder aan de verwachtingen?

En van de 25 originele ervaringen om samen te delen, dient u de absolute toppers niet te missen: De tijdmachine van de Raving Rabbits en Arthur, het Aventure 4D, beide beloond met de THEA* award.
En bij het vallen van de nacht beleeft u een sprookjesachtige avond met De Forge aux Etoiles de sprookjesachtige aqua show, bedacht door het circus Cirque du Soleil (iedere avond, de show is inbegrepen in de prijs van het kaartje).

*Een prijs die toegekend is door de Themed Entertainment Association (TEA) die professionals uit attractieparken uit de hele Wereld samenbrengt.