Brochure in het Nederlands

Futuroscope Themapark. U weet niet wat u te wachten staat!GA ER LEKKER TUSSENUIT IN EEN UNIEK ATTRACTIEPARK IN EUROPA, ÉÉN VAN DE FAVORIETEN IN FRANKRIJK!

In spectaculaire paviljoenen duikt u in een leuke, fabelachtige en sprookjesachtige atmosfeer van de Futuroscope met meer dan 25 originele attracties die u nu kunt ontdekken!
Spannende avonturen, extreme sensaties, levendige voorstellingen, verbazingwekkende reizen, een sprookjesachtige night show, fascinerende attracties... Zoveel te beleven, voor alle smaken en voor alle leeftijden!


Vanaf februari 2015 opent Le Futuroscope de deuren van zijn Arena fun Xperiences, een stapelgek trainingscentrum! In deze futuristische arena vindt u krankzinnige spelletjes, tussen sport en vermaak, bedacht om de bezoekers van het park zoveel mogelijk sensaties te laten beleven.
Vanaf april is er De Mysteries van de Kubus, een nieuwe show die acrobaten, dansers en digitale kunst met elkaar mengt en die u wegvoert naar een fabelachtig universum.
En nog altijd het ontdekken waard: Tijdmachine met de Raving Rabbids, Arthur, het Aventure 4D, Dans met de Robots, de Aerobar en Lady Ô, de grote nachtelijke sprookjeswereld van de Futuroscope (inbegrepen in de prijs van het ticket).
 

2 attracties die een prijs hebben gewonnen:

Arthur, het Aventure 4D heeft in 2011 de 'THEA' Award* ontvangen voor "OUTSTANDING ACHIEVEMENT", in de categorie "Beste attractie".
De Tijdmachine heeft in 2014 de 'THEA' Award* ontvangen voor "OUTSTANDING ACHIEVEMENT".
De Tijdmachine heeft eveneens een "European Star Award" ontvangen in de categorie Europe's Best Dark Rides door het professionele tijdschrift Kirmes & Park, Europees tijdschrift uit de vrijetijdsindustrie.

*De prijs werd toegekend door Themed Entertainment Association die professionals uit de attractieparken uit de hele wereld samenbrengt.