Brochure in het Nederlands

Futuroscope Themapark. Een erg verschillend en origineel pretpark.Futuroscope
EEN UNIEK PARK IN EUROPA


Gigantische afbeeldingen, sensationele attracties, live shows, interactieve circuits ... talloze ervaringen voor het hele gezin; waan u in een fantasiewereld, reis door de tijd, duik in een universum waar niets meer op schaal lijkt te zijn, verleg uw grenzen en huiver, ontdek de wereld en geniet ...


Nieuw in 2014: De Tijdmachine
Dankzij tal van innovatieve technologieën neemt Futuroscope je mee op een unieke reis door de tijd!
De Raving Rabbids nemen Futuroscope over en laten je eens goed lachen met onze geschiedenis. Aan boord van een trein vol special effects kom je in een wervelwind terecht die je door de tijd en ruimte slingert. 
Van het Cro- Magnontijdperk tot de ruimtereizen: alle grote momenten uit de geschiedenis passeren de revue. Maar dan door de maffe bril van de Raving Rabbids. Sensatie en plezier verzekerd!

Avondspektakel Lady Ô 
dat in de prijs van je ticket inbegrepen is!
Sluit je dag grandioos af met het nieuwe spektakel Lady Ô, dat je onderdompelt in een fantastische droomwereld. Kunst en technologie verstrengelen zich op een van de grootste waterscènes van Europa. Uit het water rijst een innovatief avondspektakel op … Een feeërieke avond vol onvergetelijke momenten!

Gekozen tot beste attractie ter wereld
Ontdek Arthur l'Aventure 4D, de 1e Franse attractie die de prijs heeft ontvangen van de beste attractie ter wereld, toegekend door TEA*.
*De Themed Entertainment Association verenigt professionals uit de attractieparken uit de hele wereld

Aerobar
De eerste skybar ter wereld voor een unieke ervaring! Drink een drankje op 35 meter hoogte, met je voeten bengelend in de lucht!